shysta brön!

Ännu en köttarhelg över och vi är lediga måndag och tisdag. kan behövas efter att ha jobbat 30 timmar på två dagar.. både jag och christoffer sov ca 13 timmar! fortfarande trött though. i veckan ska de städads hytter, lassa in mängder med mat och i helgen kommer de tydligen ca 250 brats hit... blir väl en de javú från förra helgen, om inte lite värre..

Men nu till nått lite roligare! kommer inte på nått för tillfället, men om jag gör de ska jag blogga om de!

//A

Hårt

Nu sitter jag och alexander och laddar för en stenhård helg med ca 35 timmar stenhårt arbete. ~300 personer som ska kötta ner hela stället. Lasagne tuggas just nu för fullt och jävlar vad god den är.

För övrigt så är jag kanska Pördig http://www.bakelit.com/2009/08/13/aaaaaaantligen-mogi-forklarar-orden-pordigt-pord-och-perdy/

Sen så har vi fortfarande inte klarat av Enfos på två personer, så jävla svårt..! Men innan vi flyttar härifrån ska vi klara den.

Vår chef Lenka är skön, kommer från tjeckien och är allmänt hyperaktivt partysugen 24/7.

Nu ska vi bruke stövsugaren i hyttene og ridde op etter oss. Norska är fan nog om.

/C

Hytter!

Idag har vi städat 30 hytter, de var ezy mode, skulle bara torka hela hytten. De har snöat hela dagen idag igen, är väl ca 1-1,5 meter snö här nu. Vi har bestämt oss för att bygga: en snöpansarvagn, en jättestor snögubbe, en snöborg med tinnar och torn och kanoner and a giant penis! så vi kommer ha fullt upp hela julen med vårt bygge.

Vi håller på att förbereda oss inför helgen då de kommer ca 311 pers igen.. men Lenka (Tze Boss) sa att denna grupp hade en militärisk ledare så de är iaf hyffs i dom!

Men nu ska vi LANa så GG!

//A

Enfos

Var i Lillehammer idag. Tappade en vindrutetorkare bak:( Kirrade mobilt internet som vi nu sitter och delar på över nätverk. Går faktiskt bra. Alexander hade äntligen fått sitt pass så att vi kunde dra till skattetatten (det heter så på riktigt) och ordna med norskt personnummer.

Nu kommer det viktiga:
Vi har äntligen lyckats ladda ner Enfos så vi har någon ny bana att LANa. Så jävla less på alla maps. Förslag på two-man-LAN-gibbs?

Bilder kommer inom en snar framtid.

/c

4chan in my heart.

Vi har äntligen kirrat internet! Dessutom har vi kirrat så att vi kan ha internet samtidigt på ett mobilt bredband!!! OCH med internet så kan vi ladda ner wc3 banor!!! de är de vi lever på under denna norgevistelse^^ de var allt jag kom på... annars äger vi almänt lös! // Alex

Køtthelg

Denna helg har varit... køttig. 5 personer har skøtt en anlæggning med 300 gæster. Inklusive mat dvs. frukost, lunch och middag. Igår (lørdag) jobbade jag (C) 06.30-00.30 dvs ca 18 timmar med totalt en timmes rast mitt på dagen. Alex var næstan lika cool och børjade 08.30. En jævla massa på fredag och søndag med.

3,5 timmars sømn fredag och lørdag natt.

Long story short: FYFAN VILKEN KØTTIG HELG!!!!!

Fortfarande inget internet och dærfør lånar vi just nu vår chefs privata dator. Sneaky.

FREEEEEEEEDOOOOOOOM!

Nu ska vi fortsætta værldens længsta LAN.

Peace out.
//Christoffer

...

Kjevv lænka våran blogg på hela internet så alla kan bask in our glory!

Vi lever...

Yes vi ær alive och frodas i denna norska vinter. mycket snø lite... dunno..
vi har fortfarande inte internet, och kommer antagligen inte ha det på en månad.
Vi bor i en lada, typ, och æger upp øvervåningen medans Birger tze Old, inte æger løs undervåningen.
vi va i lillehammer igår och skulle fixa allt. dvs inet, tele, konton, personnummer. de slutade att vi bara kirrade telefon och christoffers ID, jag hade glømt passet... vi lanar och speccar film varje dag, och vi har precis fått en kyl på øvervåningen så nu har vi ett komplett køk, typ, brevid oss! på fredag ska de komma 300 norska djævulsungar och ska ha mat från oss... de kommer vara (Y), Bilder kommer nær vi får vårt inet.

PussQ

//AL

DotA-Hero

Alexander och christoffer här tillsammans för första gången, C har ägt upp mig genom att skriva lite utan mig men nu jävlar. Vi hittade ett oskyddat nätverk och ägde genast upp de med våra haxxor-skills! ska testa lägga upp en bild också på oss. vi är halvvägs till punkt B och de är ite så jvla mycket att kolla på. regn snö och slask. men dock en söt mack-flicka hjälpte oss med att ta pengar från oss.

Hade!Rape

Orsaken till att livet inte äger just nu...

är att klockan är 04.15 och jag vaknade just av mig själv. Nu måste jag upp och städa.
/c

Cpfitta

Alexander gick och lade sig för ca en timme sen. Jag har fortfarande inte börjat städa. Är nästan klar med packningen dock. Tror det blir att leja bort städet.

Fastnade framför Day after tomorrow på 3an. Så nu måste jag ställa min klocka på halv 5 för att hinna klart med allt på morgonen istället.

Nu blir det avslappningsövningar...

It's Over Nine Thousand

Denna blogg är tillägnad bloggsfären i sig och allt viktigt som bloggarna har tillfört mänskligheten. Här kommer det skrivas av mig: christoffer aka kuddz och alexander aka analogfish. Nu framöver är det allt grymt som kommer hända på Austlid som det kommer skrivas om. Även en del dota osv. Keft.

Målet med bloggen är att ta reda på vad scoutern säger om power levelen.

http://www.youtube.com/watch?v=kQ5s1YBpvx4


Så, i varje fall. Just nu håller jag (C) på att packa ihop min lägenhet och ska väl börja städa strax. Fan vad roligt det är att packa.. Har kommit fram till att det var en riktigt bra idé att packa ner högtalarna först eftersom det är helt underbart att lyssna på musik på min laptop.

Puss
Christoffer


RSS 2.0